viernes, 11 de noviembre de 2016

Setmana del 2 de Novembre

Bon dia companys i possibles seguidors.
La setmana després del pont de Tots Sants, varem continuar amb les expocicions de les propostes per atraure turisme. El nostre grup la setmana anterior es va quedar a mitja exposició, així que aquesta setmana hem recordat un poc l'informació que haviem donat i hem acabat l'expocició. La veritat és que no ha sigut el que esperavem, ja que ha anat tot molt ràpid, supose que pels nervis, i ens hem deixat informació i coses que mostrar.

A continuació us deixem un video que haviem vist interessant per posar a classe i presentar un poc el municipi de Higueruelas als nostres companys.



Després de nosaltres va exposar Segorbe, un municipi sens dubte més gran que Higueruelas i amb bones probabilitats d'atraure diferent tipus de turisme.

Una vegada finalitzades les expocicions, férem una avaluació general de totes les expocicions, icluides Alboraia, Buñol, Gudar i Morella, per a saber en quines coses millorar, degut que tenim un pròxim projecte de Animació Turística per al municipi de Agullent. Esperem que aquest pròxim ens ixca millor després d'aquesta primera experiència.

Se'ns acumula la feina i esperem que no puga amb nosaltres, enceneu una vela per tots els estudiants que volem tirar endavant i aprovar els exàmens!
Seguirem informant.



No hay comentarios:

Publicar un comentario