miércoles, 12 de octubre de 2016

4º Setmana

Bon dia tasoquers/es!!!!!



Aquesta setmana del 3 al 7 ha sigut diferent, el dia de Teatre, que de normal es el dijous, va tindre que modificar-se porque la sala estaba ocupada i es camvia al divendres.


El dimarts continuarem treballant en el proyecte de turisme de Higueruelas, arribant ja a les demandes del poble, un treball per res sencill, fent el que millor podem fer e intentant que al final tinga un resultat el més profesional posible.


El dijous estiguerem buscant diferents tipus de turismo, al que molts de nosaltres no estem molt acostumats a sentir. Va ser molt gratificant vore les diferents opcions i necesitats que cada vegada son mes conegudes. Com a Tasoquers s'ens ilumina la mirada amb les noves maneres de fer les coses i Carles, entre altres profesors, s'encarrega de obrir-nos els ulls i donant-nos ferramentes per tindre la capacitat, el dia de demá de poder fer coses que cambien la rutina i la globalització cap a alguna actitud positiva.


Jo (Noemi) vaig faltar pero em digueren que estigué molt interesant, es varen vore quatre tipus de turisme en concret:


  • Turismo Dog Friendly: Turisme de gossos, i es ficaren  exemples d'activitats que certs hotels fan per a clients amb gossos.Per eixemple: Cercar bolets amb el gos".


  • Turisme que admitix xiquets: On hotels soles admiteixen parelles sense xiquets, per a disfrutar de un cap de setmana tranquils. També hi han areolinies.


  • Turisme familiar: On les activitats s'ha adapten als xiquets i que es un turisme identificat per la seguretat i la tranquilitat. Aquesta oferta ofregix descomptes soles per a les families.


  • Turismo Gay Friendly: Com el seu nom indica, está dedicat a totes les persones homosexuals i está relacionat amb les festes nocturnes, spas, saunes...Alguenes ciutats que promouen llocs o activitats per a que totes les persones homosexuals puguen sentir-se a gust i tranquils com: Grecia, Barcelona, Alemania....
Be i arribem al desitjat dia de Teatre, com sempre, mos dona unes hores de alegría i desestres. Varem fer nous exercicis per a calfar, com el de "l'arbre i l'esquirol" que particularment vaig disfrutar molt, jijiji. Les entrevistes fetes a personatges que soles teniem una foto, estigué molt interesant, sobretot fisfrutarem de les históries que es crearen en certs personatges.

Ahhhh i una bona noticia, la setmana que be tenim festa el dimecres, ens vindrá be per a descansar uns i celebrar-ho uns altres ;)

Aixó es tot de moment, a vore quines experiéncies están per vindre.
Ánim, ánim i ánim!!!!!!!!!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario